Finsnickare Norrtälje

Montage&Inredning MT aktiebolag – Dina experter inom bygg och snickeri

Snickeri och montering

Är du i behov av hjälp av finsnickare i Norrtälje med omnejd? Då är du varmt välkommen till oss på Montage&Inredning MT aktiebolag! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta inom bygg och snickeri, montering samt inredning. När du anlitar oss för ett arbete kommer vi lägga stort fokus på att slutresultatet håller en god kvalitet och att du som kund till oss blir nöjd. Ifall du har några specifika önskemål och behov kommer givetvis göra vårt bästa för att möta dessa och anpassa arbetet efter det. Med arbetet är vi framför allt aktiva i området mellan Norrtälje och Storstockholm. Både privatpersoner och företag är välkomna till oss, vi finns här för att hjälpa alla som är i behov av hjälp från finsnickare!

Om oss

Montage&Inredning MT aktiebolag grundades 2018 men har över 25 års erfarenhet sedan tidigare. Bakom företaget står Marwan, som i grunden är möbel- och inredningssnickare. Företaget är aktiva inom bygg, montering och inredning, också som finsnickare.  Med arbetet vänder vi oss till er i och omkring Norrtälje och Stockstockholm.

Finsnickare Norrtälje

Arbete av hög kvalitet

Målet vid samtliga uppdrag är att det färdiga resultatet ska hålla en hög kvalitet. Vårt fokus ligger på att skapa hållbara och kvalitativa designer, vare sig det handlar om en platsbyggd hylla eller ett altanbygge.

Alltid nöjda kunder

Allt vårt arbete sker med målet att du som kund ska bli helt nöjd. Därför kommer vi se till att anpassa arbetet så gott det går utifrån dina önskemål och behov. På så sätt får du hjälpen just du är i behov av.

Finsnickare Norrtälje

Vad vi erbjuder för tjänster

Under åren har vi arbetat med allt från mindre renoveringar till hela husbyggen. Våra tjänster fokuserar på montage och inredning samt bygg, vi arbetar med det mesta inom detta. Kräver ett arbete kompetenser som vi inte innehar ser vi till att ta in kvalificerad hjälp.

Finsnickeri

En del av vårt tjänsteutbud inkluderar finsnickeri. Som finsnickare utför vi snickrar vi möbler av olika slag. Vi gör bland annat bord, måttanpassade hyllor, garderober och mycket mer.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Kontakta oss även för rådgivning eller om du önskar prisförslag. 

Montage&Inredning MT AB

Lillsjövägen 18, 761 12 Bergshamra

073-554 18 66

torjman@montageinredning.com

Finsnickare Norrtälje

Montage&Inredning MT aktiebolag utför det mesta inom finsnickeri, bland annat att bygga garderober. Välkommen till oss när du behöver hjälp av finsnickare. Vi är aktiva i området kring Norrtälje och Storstockholm.

Finsnickare Norrtälje