Platsbyggt kök Norrtälje

Montage&Inredning MT aktiebolag – Dina experter inom bygg och snickeri

Snickeri och montering

Vill du i Norrtälje ha hjälp med ett platsbyggt kök? Då är du varmt välkommen till oss på Montage&Inredning MT aktiebolag! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta inom bygg och snickeri, montering samt inredning. När du anlitar oss för ett arbete kommer vi lägga stort fokus på att slutresultatet håller en god kvalitet och att du som kund till oss blir nöjd. Ifall du har några specifika önskemål och behov kommer givetvis göra vårt bästa för att möta dessa och anpassa arbetet efter det. Med arbetet är vi framför allt aktiva i området mellan Norrtälje och Storstockholm. Både privatpersoner och företag är välkomna till oss, vi finns här för att hjälpa alla som är i behov av hjälp med ett platsbyggt kök.

Om oss

Montage&Inredning MT aktiebolag grundades 2018 men har över 25 års erfarenhet sedan tidigare. Bakom företaget står Marwan, som i grunden är möbel- och inredningssnickare. Företaget är aktiva inom bygg, montering och inredning.  Med arbetet vänder vi oss till er i och omkring Norrtälje och Stockstockholm.

Platsbyggt kök Norrtälje

Arbete av hög kvalitet

Målet vid samtliga uppdrag är att det färdiga resultatet ska hålla en hög kvalitet. Vårt fokus ligger på att skapa hållbara och kvalitativa designer, vare sig det handlar om ett platsbyggt kök eller altanbygge.

Alltid nöjda kunder

Allt vårt arbete sker med målet att du som kund ska bli helt nöjd. Därför kommer vi se till att anpassa arbetet så gott det går utifrån dina önskemål och behov. På så sätt får du hjälpen just du är i behov av.

Platsbyggt kök Norrtälje

Vad vi erbjuder för tjänster

Under åren har vi arbetat med allt från mindre renoveringar till hela husbyggen. Våra tjänster fokuserar på montage och inredning samt bygg, vi arbetar med det mesta inom detta. Kräver ett arbete kompetenser som vi inte innehar ser vi till att ta in kvalificerad hjälp.

Platsbyggt kök

Önskar du ett platsbyggt kök helt utifrån dina önskemål hjälper vi dig gärna. Köket kommer vara måttanpassat efter ditt hem och dina behov. Utöver mått kan vi också anpassa materialvalet beroende på vad ni önskar.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Kontakta oss även för rådgivning eller om du önskar prisförslag. 

Montage&Inredning MT AB

Lillsjövägen 18, 761 12 Bergshamra

073-554 18 66

torjman@montageinredning.com

Platsbyggt kök Norrtälje

Montage&Inredning MT aktiebolag utför det mesta inom bygg, snickeri och montage. Hit till oss kan du vända dig för att få hjälp med ett platsbyggt kök. Vi är aktiva i området kring Norrtälje och Storstockholm.

Platsbyggt kök Norrtälje